11 月 12, 2019
Breaking News

Sign in

Sign up

  • Home
  • 飲食
  • 獨家試奶!期間限定番石榴味奶,期待值爆分!?

獨家試奶!期間限定番石榴味奶,期待值爆分!?

By AK仔 on 8 月 13, 2017
0 109 Views

又係 AK 仔獨家試奶的時候!嗱,唔好諗歪嘢,我好認真講緊奶,真係飲得果種奶,而唔係⋯⋯算喇,都係唔解釋咁多,廢事愈描愈黑 xD 總之重點是,成日出新口味的十字牌牛奶,最近推出了期間限定的番石榴味!鍾意試新奶的 AK 仔,當然又要買盒試下味道啦!

今次個牛奶盒用上了粉紅色的包裝,包裝盒上清楚見到寫住番石榴,加上有番石榴的圖案,相信大家可以一眼就認得出。睇某生活網編輯大讚呢款新口味,到底實際飲落會係咩味道呢?AK 仔一向對番石榴味道情有獨鍾,一打開包裝盒就聞到淡淡的番石榴味,期待值爆分,但入口之後覺得,稍嫌番石榴味不夠濃,如果味道再濃一點,相信會更完美。不過,無可否認的是,AK 仔對呢款新口味的番石榴牛奶,還是挺滿意的,至少個人覺得比之前紫芋味更好飲。有無朋友仔都有買番黎試下奶呢?你又覺得好唔好飲?一齊討論下啦!
番石榴味十字牌鮮奶於 8/8 起正式在各大零售商有售,賣價為 $5.8。
支持請讚好 Facebook 專頁: AK 有話兒

Leave a comment

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *