11 月 12, 2019
Breaking News

Sign in

Sign up

  • Home
  • 飲食
  • 窮人福音!唔使去宜家!旺角新商場 食 $5 熱狗

窮人福音!唔使去宜家!旺角新商場 食 $5 熱狗

By AK仔 on 12 月 23, 2017
0 99 Views

那一晚,少有地 AK 仔會同上司一齊收工,沿途唔知點解傾傾下,無啦啦就講到工作地點附近新開的商場 The Forest,入面居然有得食 $5 熱狗喎!以為淨係宜家 IKEA 先有得食,原來而家 hmv 都有!於是乎,我哋就上左去 The Forest 二樓的 hmv,試食一下 $5 熱狗。
熱狗(Facebook)
工作地點附近有得食 $5 熱狗,對於 AK 仔嚟講,可以話係「窮人福音」!平時做做下嘢肚餓,可以唔使再篤廿蚊魚蛋,$5 就可以醫飽個胃,真心正!基本上一上到去 hmv,你就已經可以見到,大大隻字寫住「hmvDOG」,排隊同佢講想要 $5 熱狗就得,佢會即叫即整,熱辣辣交到去你手上。
$5 真係唔好要求太多,其實真係簡簡單單麵包夾住條腸,不過有四款醬汁可以自行加落去,有茄汁、酸瓜醬等等,而 AK 仔個人就比較鍾意茄汁多於其他。你話係咪好好食呢?我覺得係不過不失,總之就正正常常,沒有甚麼問題,絕對對得住 $5 呢個價!
一入門口已經大大隻寫住 hmvDOG。

img_0539.jpg

新鮮出爐熱辣辣 $5 熱狗!


img_0538

有四種醬汁可供 $5 熱狗加配。


The Forest hmv 地址:旺角奶路臣街17號The Forest 2 樓 204-6 號 舖

支持請讚好 Facebook 專頁: AK 有話兒

Leave a comment

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *